Friday, April 20, 2007

Тест за Любов

1. Представете си, че отивате на гости на любимия човек. Има два пътя до неговата/нейната къща. Единият е пряк и ще ви отведе бързо, но е доста скучен. Другият път е значително по-дълъг, но има толкова прекрасни гледки и интересни неща. От къде ще минете вие?

2. По пътя виждате два розови храста. Единият е oбкичен с бeли рози, а другият с червени. Решавате да наберете 20 от тях. По колко от всеки цвят?

3. Най-накрая стигате до къщата. Отваря ви човек от семейството. Можете да го помолите да извика любимия/та или да влезете и да идете до стаята му/й сами. Какво избирате?

4. Отивате в стаята на любимия/та, но там няма никого. Къде ще оставите розите? На леглото или до прозореца?

5. Оставате да преспите в къщата, но в отделни стаи. На сутринта се събуждате и тръгвате към спалнята на любимия/та. Как бихте искали да го/я заварите - буден/а или още спящ/а?

6. Е, вече е време да се прибирате. Сега кой път ще изберете - краткия или по-дългия?

ИНТЕРПРЕТАЦИЯ

1. Пътят представлява вашето влюбване. Ако сте избрали прекия път - значи се влюбвате бързо и лесно. Ако сте предпочели дългия, то на вас ви е нужно повече време, за да се влюбите в някого.

2. Броят на червените рози показва колко давате в една връзка, а броят на белите - колко очаквате в замяна.

3. Този въпрос показва как се справяте с проблемите в една връзка. Ако сте избрали да отидете сами до стаята на любимия/та - вие сте по-скоро директен човек и предпочитате да решавате проблемите веднага. Ако сте помолили някой от близките да го повика, значи сте човек, който оставя проблемите настрана и се надява, че те ще се решат от само себе си.

4. Мястото, където оставихте розите, показва колко често искате да бъдете с любимия/та. Ако сте ги сложили на леглото, искате да сте с него постоянно. Ако сте ги сложили на прозореца, нямате нищо против и по-редките срещи.

5. Този въпрос показва отношението ви към любимия/та. Ако искате да го/я видите спящ/а, то вие го/я обичате такъв/а, какъвто/каквато е. Ако предпочитате да го/я заварите буден/а, значи очаквате този човек да се промени, заради вас.

6. Пътят към вкъщи показва колко продължават най-често връзките ви. Ако сте предпочели прекия път, бързо разлюбвате партньора си. Ако сте избрали по-дългия път, вие се стремите към една по-трайна връзка.

При мен се оказа вярно. отговарях бързо, без да се замислям особено. винаги съм вярвала, че именно в това му е цаката! пък и от много мислене боли глава ;)

Каква личност сте?

Изберете картинката, чиято форма намирате най-привлекателна.Имайте предвид и цвета.


Безгрижен
Игрив
Чаровен

Вие обичате свободния и спонтанен живот. Радвате му се изцяло и живеете под мотото: "Животът е само един".
Вие сте любознателен и отворен за всичко ново; обичате промените. Нищо не е по-лошо за вас от това да сте обвързан и ограничен. Изследвате средата около вас чрез своята любознателност и сте винаги готови за изненади.

Независим
Нетрадиционен
Свободолюбив
Настоявате за свободен и необвързан живот и това ви помага да определите свой собствен курс.Имеате артистична нотка във вашта професия или личните дейности.
Желанието ви за свобода понякога ви кара да постъпвате както най-малко се очаква от вас.
Начинът ви на живот е силно индивидуален. Никога не имитирате сляпо - напротив - опитвате се да живеете спрямо собствените ви идеи и виждания, дори когато това значи да сте против течението.

Самовглъбен
Чувствителен
Отзивчив

По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете.

Земен
Балансиран
Хармоничен

Вие цените естествения стил и любовта, които са без усложнения. Хората ви се възхищават за това, че здраво сте стъпили на земята и те могат да разчитат на вас. На тези, които са около вас, давате сигурност и пространство. Вие сте възприеман като топъл и човечен. Отхвърляте всичко, което е банално. Скептичен сте към писъците на модата. За вас дрехите трябва да са практични и ненатрапчиво елегантни.

Професионалист
Прагматичен
Самоуверен
Вие сте взели живота в ръцете си и разчитате повече на делата си отколкото на късмета си. Решавате проблемите по практичен и прост начин. Гледате реалистично на вашето ежедневие. Подхождате много отговорно към работата си и хората знаят, че може да се разчита на вас.
Вашата силна воля предава самоувереността ви и върху другите.Никога не сте напълно задоволени, докато не постигнете целите си.

Миролюбив
Дискретен
Неагресивен
Вие сте лекомислен, но въпреки това дискретен. Лесно се сприятелявате, но се наслаждавате на независимостта и личния си живот. Понякога обичате да избягате от всичко и да бъдете сами, за да преосмислите живота си и да се радвате на себе си. Имате нужда от пространство и бягате в красиви скривалища, но въпреки това не сте самотник. Вие сте в мир със себе си и света около вас, радвате се на живота и на всичко, което той може да ви предложи.

Анализиращ
Заслужаващ доверие
Самоуверен

Вашата решителна чувствителност ви показва кое си заслужава. Вие обичате да се обграждате с малки "скъпоценности", които ви интересува да бъдат забелязани от останалите.
Културата има специално място във вашия живот. Вие сте намерили ваш собствен стил, който е елегантен и изключителен, независим от прищявките на модата. Вашият идеал върху който градите живота си е - културни развлечения. Оценявате културното ниво на хората, които ви заобикалят.

Романтичен
Емоционален
Мечтател

Вие сте много чувствителна натура. Отказвате да приемате нещата само от тяхната трезва рационална страна. Това което чувствате е също толкова важно за вас. На практика вие чувствате, че е по-важно да имате мечти в живота.
Отричате хората, които заклеймяват романтичното и са водени само от рационализма. Не разрешавате на нищо да отрича разнообразието на вашите чувства и емоции.

Динамичен
Активен
Екстроверт
Вие обичате да поемате рискове и се посвещавате на интересната и разнообразната работа. Рутината направо ви парализира.
Най-много обичате да играете водеща роля в събитията. За това и инициативите ви винаги са много продуктивни.

как се пише КУРСОВА РАБОТА

т.к. ми писна адски от глупавите задачи, курсови, протоколи, рисунки и кво ли още не в ЛТУ, седнах си аз релах пред PCто и ей кво полезно ръководство намерих! още повече, че и сесията хич не е далеч и се очертава да е една от кофти shits happening in summer time :D

абе съвсем нормален човек съм си аз... всичко се оставам за последния момент ;) така де! защо да си свърша работата утре, ако мога да я свърша другиден, а днес и утре да си се забавлявам като за последно хаха!

е, накрая все трябва да се изпълни задачата и ето как най-често се справя студентът:


1. Седнете на ергономичен и удобен стол в чиста и добре осветена стая, като имате под ръка достатъчно на брой работещи химикалки.
2. Проверете си имейла.
3. Прочетете отново темата и инструкциите на преподавателя, за да сте сигурни, че сте ги разбрали добре.
4. Разходете се до най-близкото кафе и си купете кола (или кафе), за да ви помогне да се концентрирате.
5. На връщане се спрете на друг етаж и посетете свой колега (съученик).
- Ако той още не е започнал с писането на курсовата, излезте заедно за по един хамбургер - на сит стомах се работи по-лесно.
- Ако пък той ви каже, че вече си е написал курсовата и ви я покаже напечатана и подвързана в една от онези дразнещи, полупрозрачни найлонови подвързии - зарежете го.
6. Когато се върнете, седнете на ергономичен и удобен стол в чиста и добре осветена стая, като имате под ръка достатъчно на брой работещи химикалки.
7. Прочетете отново темата и инструкциите на преподавателя, за да сте сигурни, че сте ги разбрали добре.
8. Проверете си имейла.
9. Нали се сещате, че отдавна не сте писали на онова другарче, с което се запознахте през лятната ваканция в 4-ти клас.
- Имате му имейла - сега е идеалният момент най-сетне да му напишете нещо, за да можете след това спокойно да се концентрирате върху курсовата работа.
10. Отидете до банята, отворете уста и си прегледайте зъбите в огледалото над мивката.
11. Пуснете си любимия компакт диск и чуйте само най-любимата си песен.
- Сериозно ви говоря - като свърши веднага ще се захванете с курсовата!
12. Изслушайте целия диск.
13. Проверете си имейла.
14. Пренаредете си всички компактдискове по азбучен ред.
15. Обадете се на друг колега, за да го попитате дали е започнал с писането на курсовата работа.
- Обсъдете глупавия преподавател, предмета му, университета… поговорете си за световните проблеми.
16. Седнете в ергономичен и удобен стол.
17. Вземете си дъвка Орбит. Насладете се на прохладния й и свеж вкус.
18. Проверете си имейла.
19. Разгледайте днешната преса, докато прецъквате каналите на телевизора, за да сте сигурни, че не сте изтървали нещо важно.
- Забележка: Когато ви остават по-малко от 12 часа до крайния срок за предаване на курсовата, всичко по телевизията - от Треска за злато до Дързост и красота си струва да се провери, с изключение на:
а) изказване на Волен Сидеров за проблемите в страната
б) интервю с Азис за моралния упадък на младежта
20. Превключете на телевизия Скат и не пропускайте “Между редовете” на Георги Ифандиев
21. Обадете се на приятеля си от 3-тия етаж и го попитайте дали и той е гледал предаването.
- Обсъдете завидното здравомислие и изумителна компетентност на водещия.
22. Проверете си имейла.
23. Отидете до банята, отворете уста и си прегледайте езика на огледалото над мивката.
24. Отворете фотоалбума на съквартиранта си и прегледайте всички снимки една по една.
- Накарайте го да ви разкаже за всяко лице поотделно.
25. Седнете и се замислете добре над плановете си за бъдещето.
26. Отворете входната врата и се огледайте внимателно дали няма някой странен субект на стълбището.
27. Проверете си имейла.
28. Седнете на ергономичен и удобен стол в чиста и добре осветена стая, като имате под ръка достатъчно на брой работещи химикалки.
29. Прочете още веднъж темата - ей така, за разнообразие.
30. Придърпайте стола си до прозореца и се насладете на изгрева.
31. Тръшнете се по лице на леглото и оплачете съдбата си.
32. Проверете си имейла.
33. Седнете и си напишете курсовата работа!
34. Разпечатайте я… и докато се занимавате с това си проверете имейла!
35. Оплачете се на всички колеги, че не сте мигнали цяла нощ заради тъпата курсова работа!