Sunday, April 22, 2007

Филм за Медиците



Холивудската продуцентска компания Sixth Sense Productions ще снима игрален филм за СПИН делото и живота на българските медици в Либия.
Това съобщава сайтът на компанията. На него е представен проектът за "стори драма", базирана върху историята за 5те невинни български сестри и палестинския лекар, измъчвани 8 години в либийски затвор, два пъти осъдени на смърт по обвинение, че са организирали заедно с ЦРУ и Мосад СПИН епидемия в болницата в Бенгази..!?
Продуцентите и всички останали няма как да разговарят с медицинските сестри, защото няма да бъдат допуснати до тях, но ще могат да разговарят с близките на осъдените. Първоначалната реакция на сънародниците ни в Джамахирията е била отрицателна и те са отказали предложението на Холивуд, тъй като смятат, че филмът би могъл да им навреди. Аз не мисля така. Вярвам, че колкото повече се популяризира истината и скалъпените обвинения излезат наяве, толкова повече хора ще се разбонтуват срещу несправедливата присъда.
И както всички знаем: Глас народен - глас Божи!
Не сте сами!

23


Филм, разказващ как млад човек бива обсебен от книга, незнайно как базирана на собствения му живот..



23 Enigma
Are these all just coincidences?

Elements Of Lifе

Новият албум на стария TIESTO!
Земя, вятър, вода и огън - елементите на новата му музика.
Стилът на сетовете му е малко променен под влияние на house, techno & minimal, но все пак си е trance или (прогресив транс)
Вокалите също са супер, ама аз по принцип съм им любител..


Tiesto - Elements of life